"DOGS DO SPEAK, BUT ONLY TO THOSE WHO KNOW HOW TO LISTEN"

 

Mijn verhaal

When love becomes a passion ….

Na een turbulente periode waarbij één van mijn honden het moeilijk had in verschillende omstandigheden en vaak ongewenst gedrag vertoonde heb ik de moeilijkste beslissing ooit moeten maken ... herplaatsen.

Dit was, als ik er nu op terugdenk, de aanleiding om in te zetten op meer verbinding met mijn trouwe viervoeters te maken.
Niet het trainen was nog langer belangrijk maar wel het opvoeden, het leiding geven, het helpen.
Zo kregen mijn honden vertrouwen en zag ik dat ze gelukkiger werden. Via deze opvoedingsmethode hebben ze een manier gevonden om zich in dagdagelijks situaties aan te passen.

Ziva is meer zelfzeker geworden, Lana heeft haar trauma een plaats gegeven en is zo gegroeid in de interactie naar andere honden en onze kleinste telg, Joya, heeft zich kunnen ontplooien naar een zeer lieve, speelse hond met een gezonde afwachtende houding voor nieuwe situaties.
Ze weten alle drie dat ze in iedere situatie op mijn onvoorwaardelijke steun kunnen rekenen.

Ondertussen volg ik een opleiding tot hondeninstructeur en woon ik regelmatig workshops bij om mij te verdiepen in deze opvoedingsmethode en in fitness voor de hond.
O ja hoor, het showen, de fitness en de agility zijn perfect combineerbaar met deze levensstijl als je maar voldoende luistert naar je trouwe viervoeter

 

Samenwerking

Logo doorzichtige achtergrond.png

Omdat het welzijn van de hond prioritair is ben ik een samenwerking aangegaan met Jemi Vanelverdinghe, zaakvoerster van het trimsalon.

Zij benadert de hond volgens de connectiemethode en zorgt ervoor dat een bezoekje aan het trimsalon voor jouw viervoeter geen trauma oplevert.

De producten die ze gebruikt zijn tevens door dermatologen ontwikkeld en komen vacht en huid ten goede.

 

Ann Declerck

Bruidstraat 28

8470 Gistel (België)

+32 478 29 38 81

mail@anndeclerck.be

© 2020 by Ann Declerck

Logo, some pictures and text are under copyright and may NOT be copied for any purpose

Contacteer mij:

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now